Psst!

På grund av alkoholrelaterat innehåll bör du vara 20 år eller mer för att besöka den här siten. När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre godkänner jag också att vegabryggeri.se använder cookies

Konserter

Här kan du läsa mer om alla konserter som är bokade under året. Du kan också lyssna på låtar från alla akter och hitta länkar till biljetter

Kommande konserter på Vega

Scrolla ner i listan och se vad som är på gång under året.
Vill du veta mer om någon spelning eller om oss maila goran@vegabryggeri.se

EASY - fredag 26 maj

Vega Bryggeri  & La Vaca Loca presenterar:

EASY + support: Pharmacist

Med såväl nya plattan – A signal in the clouds (släpps 14 april) – som alla gamla hits i ryggen har Easys första konsert i Göteborg sedan 2014 alla förutsättningar att bli en minnesvärd upplevelse.  Easy utgjorde under 90-talet ett av Sveriges mest kända indiepopband. Debutalbumet Magic Seed, som kom ut 1990, var en stor framgång bland det brittiska musikfolket, hyllades i NME och Sounds och blev en inspiration för indiepopen i Sverige.
Förra året var Easy tillbaka i Pat Colliers studio och spelade in en ny skiva -A Signal in the Clouds- som kom ut den 14 april. Easy själva tycker att A Signal in the Clouds är det bästa de spelat in och ser fram emot att äntligen kunna presentera det nya (och gamla) materialet för konsertpubliken i Göteborg.
Phamracist bjuder på substansfyllda, kompromisslösa och skitiga poplåtar.

Datum Fredag 26 maj
Insläpp 18.00 – På scen från 20.30

Har du frågor om spelningen eller platsen – maila till: goran@vegabryggeri.se

Kanaan (NO) 28 maj

Vega Bryggeri & El Borracho Bookings presenterar: Kanaan

Man får hålla hårt i hatten när bandet slungar ut sina monster-riff på låtar som ”Orbit”, ”Solaris pt.2” och inte minst ”Amazon”, där de får sällskap av en av Norges fetaste gitarrister – Hedvig Mollestad.

Bandet själva säger att de känner att kemin och låtskrivandet på detta nya album låter dem äga rockspråket som de flirtade med på Earhtbound, och det känns som en värdig uppföljare till den skiva som blivit mycket viktig i bandets historia.

På scen är Kanaan: Eskild Myrvoll, Ingvald Vassbö och Ask Vatn Ström

Datum: Söndag 28 maj

Dörrar: 18.00
På scen ca 20.30

Lyssna och kolla här!

___________________________
Söndag den 28 maj
KANAAN (NO)
___________________________
Lyssna här:

___________________________
Fredag den 26 maj
EASY (SE)
___________________________
Lyssna här: