Psst!

På grund av alkoholrelaterat innehåll bör du vara 20 år eller mer för att besöka den här siten. När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre godkänner jag också att vegabryggeri.se använder cookies

Bryggeriet

Mycket vatten har runnit under Göta älv-bron sen vi först slog upp portarna. Livet på Ringön är roligare än någonsin och vi brygger på som aldrig förr

Vega

Vega Bryggeri grundades av vår passion för att skapa unika och innovativa smaker. Genom att blanda traditionella bryggmetoder med kreativa tankegångar strävar vi alltid efter högsta kvalitet samt att erbjuda ölupplevelser som sticker ut.

Med en lekfull och experimenterande inställning till ölbryggning erbjuder vi ett brett utbud av ölsorter som passar till alla smaker och tillfällen. Vårt sortiment inkluderar allt från alkoholfritt, fruktiga ales och mörkaste stouts.

Vårt bryggeri ligger i de charmiga gamla fabriksbyggnaderna på Ringön som är en del av Hisingens varvskultur i Göteborg. Denna plats ger oss en inspirerande och unik miljö att arbeta och experimentera i.

Ölprovning & bryggerivisning

Vega Bryggeri har blivit en destination för ölälskare som vill uppleva något speciellt i Göteborg och vår restaurang är omtyckt både bland våra lokala vänner och ölturister.

Vill ni få en guidad tur genom Vegabryggeriets historia och smaker?
På fredagar & lördagar finns det möjlighet till ölprovning följt av bryggerivisning.

Ni behöver vara ett sällskap på minst 8 personer.

Hör av er till Erik så bokar vi in er.

erik@vegabryggeri.se
Vi gillar feedback!

Att brygga öl blir ännu roligare när ni bryr er!

Kanske borde vi göra en suris?