Psst!

På grund av alkoholrelaterat innehåll bör du vara 20 år eller mer för att besöka den här siten. När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre godkänner jag också att vegabryggeri.se använder cookies

Bryggeriet på Ringön!

Nyheter

Vega Schwartzbier 4,8%

Vega Schwartzbier 4,8%

Mörkare tider kräver mörkare öl. Vegas Schwarzbiertradition startades med våra kompisar på @casualbrewingcompany tillsammans ville brygga en god fyllig mörk lager med härliga toner av rostad malt. I år är det tredje gången och den godaste batchen hittils utlovas! Finns på systembolagen från och med måndag den 4e december. Artikelnummer: 32059

Vega -  Rådler 3,5%

Vega - Rådler 3,5%

Vår variant på en vintrig Radler! En kombination av Stout & Julmust. Ett måste att prova, känns som vinterns one hit wonder! Finns att beställa via Brill & Co. Kan även handlas i Vega´s shop på bryggeriet.

Vega - Ballast Bitter ESB

Vega - Ballast Bitter ESB

Kanske den ballaste bittern i år. Säljstart på systembolaget 6/11 (Nr 32474) Går att beställas styckvis till alla systembolag i hela Sverige. Kan även såklart drickas färsk på fat i vårt Taproom.

Julfest hos Vega?

Julfest hos Vega?

Yes, yes, yes! Vill ni komma på julfest eller företagsevent hos oss så löser vi allt. Hör av er till Erik så fixar vi biffen!

Trio i jul!!!

Trio i jul!!!

Våra härliga julprodukter finns nu i butik. Finns såklart att beställa till valfritt systembolag.